ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Soft1 ERP Series 6

Βασισμένη στην ισχυρή πλατφόρμα Softone, η νέα σειρά  Soft1  ERP Series 6 έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα μέσω μιας εκτεταμένης σειράς καινοτόμων τεχνολογιών.
Ενισχυμένο με πολλές βελτιώσεις και με νέες δυνατότητες, καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να ανταποκρίνεστε άμεσα στις προκλήσεις της αγοράς. Για το λόγο αυτό θεωρείται από τις μεγαλύτερες εκδόσεις στην ιστορία του SoftOne.
Το Soft1 ERP Series 6 είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο για εταιρείες που ανήκουν στο κλάδο της παραγωγής, καθώς προσαρμόζεται απολύτως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του συγκεκριμένου κλάδου. Περιλαμβάνει πολυάριθμες πρωτοποριακές τεχνολογίες βελτιστοποίησης  που καθορίζουν το ρυθμό για ένα πιο γρήγορο, πιο έξυπνο και πιο οικονομικά αποδοτικό επιχειρησιακό μοντέλο.
Για όλα τα στάδια της παραγωγής διασφαλίζει τη  ενσωματώση σε ένα ισχυρό σύστημα αναφορών, καθώς διευκολύνει σημαντικά τη λήψη αποφάσεων.
Υπολογίστε με ακρίβεια το κόστος παραγωγής και παρακολουθήστε τα αποθέματά σας, ενημερώστε την αξία τους και δημιουργήστε εναλλακτικούς κωδικούς για τα είδη της αποθήκης σας, διευκολύνοντας την καταχώρηση, την ανεύρεση και την επιλογή τους.

 Έξυπνες Λύσεις

Η  Growapp είναι εδώ για εσάς, καθώς σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε  στις προσδοκίες των πελατών μας, και να σας προσφέρουμε κάθε φορά όλες εκείνες τις λύσεις οι οποίες ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του κλάδου σας.
Βοηθήστε την επιχείρησή σας να αλλάξει επίπεδο,  με το να χρησιμοποιήσετε την πληθώρα των λύσεων που  σας προσφέρουμε. Επιλέγουμε πάντα εκείνες  τις πρακτικές και τις τεχνολογίες με τις οποίες σκοπός είναι η εφαρμογή τους να κλιμακώνεται, να προσαρμόζεται και να συνδέεται με το λογισμικό και τις συσκευές που το μοντέλο σας απαιτεί.
Είναι αλήθεια πως πλέον οι επιχειρήσεις χρειάζονται διαδικάσίες οι οποίες να συμβάλλουν στη γρήγορη και συγκεντρωτική πληροφόρηση για να λάβουν τις σωστές αποφάσεις.

Λειτουργίες στον τομέα της παραγωγής

Εξειδίκευση στη χαρτοβιομηχανία

Σύνδεση με μηχανές παραγωγής

Προγραμματισμός Παραγωγής

Επιμερισμός δαπανών σε παραγόμενα

Πολυετής Eμπειρία

Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής μας εδώ και αρκετά χρόνια σας εξασφαλίζει έναν αξιόπιστο συνεργάτη. 

'Eγκαιρη & 'Εγκυρη Ενημέρωση

Προσπαθούμε πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Διαθέτουμε ομαδικό πνεύμα με αποτελεσμα φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχουν θέσει οι πελάτες μας.

Yπευθυνότητα, Aξιοπιστία & Ποιότητα

Είναι οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται ολόκληρο το πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρουμε 

Επικοινωνήστε μαζί μας